Pretvorba datotek PaypalStripeRevolutN26Wisev XML obliko za UVOZ.

Kaj je in kako deluje

DigiAs

Spletna poslovna aplikacija

Namenjena računovodjem in podjetnikom. Enostavna za uporabo in vse kar potrebujete je spletni brskalnik.

Univerzalna, standardizirana

Deluje z vsemi računovodskimi in poslovnimi programi - uporablja standard ISO20022 (kot npr. SLO Banke).

Podpira mnogo Fintech

Paypal, Stripe, Revolut, N26, Wise... in redno dodajamo nove.
untitled-presentation-43.jpg

Enostavna pretvorba v XML za uvoz

Brez ročnega vnašanja in knjiženja - oglejte si demo video, kako z enim "Primi & Spusti" naenkrat obdelate tudi na stotine vrstic transakcij.

Brezplačni preizkus

Pogoji uporabe - brezplačni preizkus

SPLOŠNI POGOJI za uporabo BREZPLAČNEGA PREIZKUSA

Z izpolnitvijo obrazca se uporabnik naročam preizkusni na dostop do aplikacije DigiAs podjetja ZNAJDI SE informatika d.o.o (v nadaljevanju ponudnik).

Uporabnik je fizična oseba, ki se v aplikaciji DigiAs oziroma v obrazcih na spletni strani ponudnika identificira z imenom, priimkom, nazivom podjetja in elektronskim naslovom.  

Preizkusni dostop je uporabnikom na voljo 14 dni od dneva podelitve dostopa.

Uporabnik se zavezuje aplikacijo uporabljati skladno z navodili in splošnimi pogoji.

Prepovedana je uporaba aplikacije z namenom razkrivanja poslovnih skrivnosti in kraje intelektualne in lastnine. Imetnik vseh materialnih avtorskih pravic aplikacije DigiAs in izvorne kode DigiAs je ponudnik. DigiAs je registrirana blagovna znamka za računalniške aplikacije, katere imetnik je ZNAJDI SE informatika.

Ponudnik lahko v primeru kršenja pravil kadarkoli, brez predhodnega opozorila, uporabniku omeji dostop do uporabe aplikacije.

Vsak uporabnik mora izpolnjevati tehnične in dejanske pogoje, ki so potrebni za učinkovito in varno uporabo aplikacije DigiAs in so objavljeni na spletnih straneh www.digi-as.si ter opredeljujejo najmanj:

(a) dostop do interneta

(b) dostop do elektronskega naslova, ki ga je navedel pri registraciji

(c) programsko in strojno opremo za uporabo interneta

(d) dodatno programsko opremo, če je le-ta pogoj za uporabo nekaterih funkcij DigiAs

(e) identifikacijska sredstva, ki so predpogoj za identifikacijo in posledično za uporabo DigiAs.

Po preteku brezplačnega 14 dnevnega dostopa uporabnik brez naročila licence ne more več koristiti aplikacije. Uporaba DigiAs po preteku brezplačnega 14 dnevnega dostopa je plačljiva.

Za uporabo polne (licenčne) različice aplikacije DigiAs uporabnik posebej odda naročilo in po sprejemu in potrditvi tudi s strani ponudnika pomeni pogodbeno razmerje med uporabnikom in ponudnikom.

Licenčnina je določena s cenikom, ki ga sprejme ponudnik.

Kaj omogoča
DigiAs

Gre za zmogljivo spletno aplikacijo za pretvorbo podatkov t.i. ponudnikov "Fintech" (sodobnih plačilnih sistemov), v obliko, ISO-XML - kot jo sicer dobite od slovenskih bank.

Standard ISO20022

Datoteke se pretvarjajo po ISO20022, ki je v uporabi za panoge bančništva in financ.

Univerzalna rešitev

Uporabljate jo lahko v vseh računovodskih programih. Uvoz preizkušeno deluje v SAOP Minimax, Pantheon, Vasco, Opal, E-računih...

Odzivna pomoč

Naša ekipa vam bo ves čas v pomoč in smo zelo odzivni in prilagodljivi.

Brezplačni preizkus

Omogočamo vam polni 14-dnevni brezplačni preizkus, brez kakršnih koli obveznosti in s polno funkcionalnostnjo.
Image

Razvoj DigiAce sofinancira Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj, finančna podpora v okviru razpisa P2 2022 znaša 54.000 EUR.
 Namen naložbe je razvoj podjetja in uspešen prenos inovativne ideje na trg. Cilj DigiAce je avtomatizacija uvoza izpiskov in transakcij pri poslovanju s FinTech ponudniki. S tem se spodbuja prehod v digitalno in bolj učinkovito poslovanje podjetij ter spodbuja zaposlovanje kadrov z visoko dodano vrednostjo.
Kratek opis rezultatov operacije:
V okviru operacije smo razvili, dodelali in komercializirali spletno aplikacijo za pretvorbo podatkov poslovanja prek FinTech ponudnikov in njihov direkten uvoz v računovodske in ERP programe. Poleg tega smo razvili ter integrirali modul Bankconnect, ki omogoča bistveno poenostavljeno neposredno pridobivanje bančnih izpiskov tudi od klasičnih bank. V okviru projekta smo pripravili osnove za izgradnjo API vmesnika za sodobnejše povezovanj z drugimi programi. Poleg tega smo v okviru projekta uvedli vrsto drugih rešitev, kot je povezava s CRM sistemom, povezava s plačilnim in naročniškim sistemom (Stripe) ter postavili večjezično spletno stran – vključno z zalednim večjezičnim vmesnikom (aplikacijo).

logo
ZNAJDI SE informatika d.o.o., 
Humekova ulica 19, 8270 Krško, Slovenija

Naj DIGITALNO postane UČINKOVITO

Najdete nas: