AS v rokavu dobrih računovodij!

Podpiramo že:

iphone white

Spletna aplikacija za 
pretvorbo podatkov

Podatke, ki jih računovdstvo prejme v različnih oblikah vam DigiAs pretvori v datoteke, pripravljene za uvoz in obdelavo. Brez ročnega dela in posebnih obdelav - za velik prihranek časa.

Pohitritev vašega dela

Brez zamudnega pretipkavanja podatkov, vnašanja in knjiženja. Aplikacija za vas vse to pripravi v hipu.

Enostavna uporaba

Uporabniku prijazen in sodoben vmesnik - brez posebnega učenja in naprednega znanja računalništva.

Varna uporaba

Aplikacija je zastavljena povsem varno in z najsodobnejšimi metodami enkripcije. Zagotovljena popolna zaupnost, brez deljenja ali hrambe podatkov.

Delitev dela

Kot strokovnjak za svoje področje, bo najbolje, da se ukvarjate s strokovnimi zadevami, ne pa pretipkavanjem ali preoblkovanjem datotek.

Digitalno = učinkovito

NAPREDNA DIGITALNA
REŠITEV - DIGI AS

Podatke iz poslovno-podjetniških programov in storitev pretvori in uvozi v računovodske (ERP) programe.

POVEZUJE
PODJETNIKE IN RAČUNOVODJE

Povezuje rešitve in funkcionalnost različnih programov in storitev.

Od "fizikalca"
do strokovnjaka

Pomaga vam narediti preskok iz ročnega dela v vsebinsko in strokovno obdelavo poslovnih podatkov.
image

Brezplačni preizkus

Pogoji uporabe - brezplačni preizkus

SPLOŠNI POGOJI za uporabo BREZPLAČNEGA PREIZKUSA

Z izpolnitvijo obrazca se uporabnik naročam preizkusni na dostop do aplikacije DigiAs podjetja ZNAJDI SE informatika d.o.o (v nadaljevanju ponudnik).

Uporabnik je fizična oseba, ki se v aplikaciji DigiAs oziroma v obrazcih na spletni strani ponudnika identificira z imenom, priimkom, nazivom podjetja in elektronskim naslovom.  

Preizkusni dostop je uporabnikom na voljo 14 dni od dneva podelitve dostopa.

Uporabnik se zavezuje aplikacijo uporabljati skladno z navodili in splošnimi pogoji.

Prepovedana je uporaba aplikacije z namenom razkrivanja poslovnih skrivnosti in kraje intelektualne in lastnine. Imetnik vseh materialnih avtorskih pravic aplikacije DigiAs in izvorne kode DigiAs je ponudnik. DigiAs je registrirana blagovna znamka za računalniške aplikacije, katere imetnik je ZNAJDI SE informatika.

Ponudnik lahko v primeru kršenja pravil kadarkoli, brez predhodnega opozorila, uporabniku omeji dostop do uporabe aplikacije.

Vsak uporabnik mora izpolnjevati tehnične in dejanske pogoje, ki so potrebni za učinkovito in varno uporabo aplikacije DigiAs in so objavljeni na spletnih straneh www.digi-as.si ter opredeljujejo najmanj:

(a) dostop do interneta

(b) dostop do elektronskega naslova, ki ga je navedel pri registraciji

(c) programsko in strojno opremo za uporabo interneta

(d) dodatno programsko opremo, če je le-ta pogoj za uporabo nekaterih funkcij DigiAs

(e) identifikacijska sredstva, ki so predpogoj za identifikacijo in posledično za uporabo DigiAs.

Po preteku brezplačnega 14 dnevnega dostopa uporabnik brez naročila licence ne more več koristiti aplikacije. Uporaba DigiAs po preteku brezplačnega 14 dnevnega dostopa je plačljiva.

Za uporabo polne (licenčne) različice aplikacije DigiAs uporabnik posebej odda naročilo in po sprejemu in potrditvi tudi s strani ponudnika pomeni pogodbeno razmerje med uporabnikom in ponudnikom.

Licenčnina je določena s cenikom, ki ga sprejme ponudnik.

Image

Razvoj DigiAce sofinancira Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj, finančna podpora v okviru razpisa P2 2022 znaša 54.000 EUR.
 Namen naložbe je razvoj podjetja in uspešen prenos inovativne ideje na trg. Cilj DigiAce je avtomatizacija uvoza izpiskov in transakcij pri poslovanju s FinTech ponudniki. S tem se spodbuja prehod v digitalno in bolj učinkovito poslovanje podjetij ter spodbuja zaposlovanje kadrov z visoko dodano vrednostjo.
Kratek opis rezultatov operacije:
V okviru operacije smo razvili, dodelali in komercializirali spletno aplikacijo za pretvorbo podatkov poslovanja prek FinTech ponudnikov in njihov direkten uvoz v računovodske in ERP programe. Poleg tega smo razvili ter integrirali modul Bankconnect, ki omogoča bistveno poenostavljeno neposredno pridobivanje bančnih izpiskov tudi od klasičnih bank. V okviru projekta smo pripravili osnove za izgradnjo API vmesnika za sodobnejše povezovanj z drugimi programi. Poleg tega smo v okviru projekta uvedli vrsto drugih rešitev, kot je povezava s CRM sistemom, povezava s plačilnim in naročniškim sistemom (Stripe) ter postavili večjezično spletno stran – vključno z zalednim večjezičnim vmesnikom (aplikacijo).

logo
ZNAJDI SE informatika d.o.o., 
Humekova ulica 19, 8270 Krško, Slovenija

Naj DIGITALNO postane UČINKOVITO

Najdete nas: