Digi As je poslovna rešitev za pretvorbo podatkov.

Različne podatke o poslovanju podjetij pretvori v oblike, primerne za direkten prenos ali uvoz v računovodske programe.

Paypal izpiski

Podjetniki, ki pri poslovanju uporabljajo Paypal, podatke računovodstvu dostavijo v različnih oblikah. Naša rešitev vam jih pripravi v standardizirane oblike za uvoz, z nekaj "bonbončki".

Revolut izpiski

Reovlut kot edne pogostejših tujih bančnih ponudnikov pri podjetnikih in podjetjih iz SLO žal ne omogoča enostavnega izvoza in uvoza. DigiAs to razreši!

Stripe plačilni sistem

Ena najbolj priljubljenih rešitev za plačevanje v spletnih trgovinah. Pogosto pa pomeni težaov, ko je potrebno knjiženje in zapiranje teh računov. Rešitev je tu!

FAQ - Odgovori na

Pogosto zastavljena vprašanja

Komu je namenjena aplikacija?
Namenjena prvenstveno namenjena računovodjem, lahko pa tudi podjetnikom. Za tovrstno rešitev se odločijo računovodje, ki želijo optimizirati obdelavo podatkov, se izogniti ročnemu delu in prihaniti na času.
Koliko stane?
Vaš strošek uporabe Digi As je odvisen od tega, katere module potrebujete ter za koliko organizacij želite uporabljati rešitev. Redna cena najema aplikacije začetnega paketa je 49 EUR/mesec in vključuje 2 organizaciji, strošek dodatne organzacije pa je 8,90 EUR.  V razdelku CENIK lahko najdete podrobnejše informacije - tako o rednih kot akcijskih cenah paketov in stroškov - glede na število organizacij. Cene so brez DDV.

Brezplačni preizkus

Pogoji uporabe - brezplačni preizkus

SPLOŠNI POGOJI za uporabo BREZPLAČNEGA PREIZKUSA

Z izpolnitvijo obrazca se uporabnik naročam preizkusni na dostop do aplikacije DigiAs podjetja ZNAJDI SE informatika d.o.o (v nadaljevanju ponudnik).

Uporabnik je fizična oseba, ki se v aplikaciji DigiAs oziroma v obrazcih na spletni strani ponudnika identificira z imenom, priimkom, nazivom podjetja in elektronskim naslovom.  

Preizkusni dostop je uporabnikom na voljo 14 dni od dneva podelitve dostopa.

Uporabnik se zavezuje aplikacijo uporabljati skladno z navodili in splošnimi pogoji.

Prepovedana je uporaba aplikacije z namenom razkrivanja poslovnih skrivnosti in kraje intelektualne in lastnine. Imetnik vseh materialnih avtorskih pravic aplikacije DigiAs in izvorne kode DigiAs je ponudnik. DigiAs je registrirana blagovna znamka za računalniške aplikacije, katere imetnik je ZNAJDI SE informatika.

Ponudnik lahko v primeru kršenja pravil kadarkoli, brez predhodnega opozorila, uporabniku omeji dostop do uporabe aplikacije.

Vsak uporabnik mora izpolnjevati tehnične in dejanske pogoje, ki so potrebni za učinkovito in varno uporabo aplikacije DigiAs in so objavljeni na spletnih straneh www.digi-as.si ter opredeljujejo najmanj:

(a) dostop do interneta

(b) dostop do elektronskega naslova, ki ga je navedel pri registraciji

(c) programsko in strojno opremo za uporabo interneta

(d) dodatno programsko opremo, če je le-ta pogoj za uporabo nekaterih funkcij DigiAs

(e) identifikacijska sredstva, ki so predpogoj za identifikacijo in posledično za uporabo DigiAs.

Po preteku brezplačnega 14 dnevnega dostopa uporabnik brez naročila licence ne more več koristiti aplikacije. Uporaba DigiAs po preteku brezplačnega 14 dnevnega dostopa je plačljiva.

Za uporabo polne (licenčne) različice aplikacije DigiAs uporabnik posebej odda naročilo in po sprejemu in potrditvi tudi s strani ponudnika pomeni pogodbeno razmerje med uporabnikom in ponudnikom.

Licenčnina je določena s cenikom, ki ga sprejme ponudnik.

logo
ZNAJDI SE informatika d.o.o., 
Humekova ulica 19, 8270 Krško, Slovenija

Naj DIGITALNO postane UČINKOVITO

Najdete nas: